top of page

Dawhenya Judo Club

Public·81 members

Luke Edwards
Luke Edwards

Ritmi Hisset (Feel

Okul oncesi öğretmenimiz Didem Yazkan Karaman'in kurucu ortağı olduğu Feel the Rhythm/Ritmi Hisset e Twinning projesi devam ediyor. Romanya ve Türkiye'den ortakların buluştuğu proje de beden perkusyonu, cesitli nesnelerle ritim çalışmaları, ritmik cizim etkinlikleri, ritim aleti tasarlama gibi bir çok farklı çalışmalar yapıldı. Son olarak İşitsel oyun, ritim ve hareket üzerine eğitimler düzenleyen Müzik öğretmeni Batuhan Karakaya Feel the rhythm projesine konuk olarak 17.01.2022 tarihinde zoom üzerinden öğrencilerle çalışmalar yapacaktır. Etkinlik sadece proje öğrencilerini kapsamayip okulumuzdaki diğer öğrencilerde davetlidir.

Ritmi Hisset (Feel

İl elemelerindeki son ve en güçlü rakipleri ise onlarla bu şarkı eşliğinde yarışıyor. Şarkı içinde sizi olduğunuzdan daha güçlü hissettirecek sözlere ve ritme sahip. Öz güven yükseltmeye ve parti şarkıları listenize girmeye müsait olan o şarkı EARPARADE ve Blaire Reinhard ikilisinden Glitter Shoes.

Şehit Öğretmen Neşe Alten Anaokulu 5-E öğrencileri,öğretmenleri Esra Uğraç rehberliğinde "İçindeki Ritmi Hisset " e twining Proje kapsamında ritim aletlerini tanıdılar. Müziğin ve ritmin insan doğasına olan rahatlatıcı yönünü keşfettiler. Yapılan çalışmalar sayesinde sabretmeyi, dinlemeyi kendini ifade edebilme becerisi konusunda yol aldık.Kendi ritim aletlerimizi yaptık .Kendimize ait ritimler oluşturduk. Müzikten keyif almayı öğrendik ve müziğe dahil olduk. Artık müziğe bakış açımız başka bir boyut kazandı. 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Joshua Gonzalez
    Joshua Gonzalez
  • teamseo buildlink2
    teamseo buildlink2
  • Linh Nguyễn
    Linh Nguyễn
  • Hobz Mfpkd
    Hobz Mfpkd
  • Ion Perez
    Ion Perez

STAY UPDATED